Indkøbskurv

0,00 kr
Filtrering
  • Sortering: Producent Varenummer Beskrivelse Form Dimension Info Pris pr. enhed

Montage

Lim

Udover tørrende olier og syntetiske bindere, findes der forskellige naturlige bindemidler. Disse opdeles i stoffer af animalsk- og vegetabilsk oprindelse. Begge grupper er opløselige i vand og karakteriseres af en tilstand mellem dispergering og opløsning. Denne geléagtige tilstand forårsages af elektriske ladninger.

Animalsk lim (proteiner):
- Varm lim: Glutenlim er en fællesbetegnelse for alle limarter på basis af æggehvidestoffet glutin; benlim, hudlim, harelim, gelatine, æg, fiskelim. Fælles for disse er at de skal blødes op i koldt vand hvorefter de opvarmes i et vandbad til maksimalt 65° C og påføres i varm tilstand.
- Kold lim: Albumin (animalsk æggehvide) og kasein.
- Vegetabilsk lim (kulhydrater): Melstivelse (ris, mais eller kartoffel), dekstrin, latex og gummier.

Knækbladsknive

Ved knækblad forståes at knivsbladet kan knækkes/fornyes lige så mange gange som der er "perforeringer" på bladet. Ofte vil der medfølge en dertil indrettet tang. Alternativt trykkes bladet mod en stabil flade. Hold hånden over, da det afknækkede kan springe op.
Bladene findes i 2 standarddimensioner: Bred = 18mm og smal = 9mm.

Dobbeltklæbende Tape

Tapen klæbes på en af fladerne og efterfølgende fjernes 'støtte' laget, som ikke er klæbende. Herefter trykkes den anden flade ovenpå fladen med tapen. Tapen klæbes bedst på rene og ikke for strukturerede flader.

FÅ INSPIRATION OG BLIV KLOG PÅ NYE PRODUKTER - FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER