Indkøbskurv

0,00 kr
Filtrering
  • Sortering: Producent Nummer Beskrivelse Form Dimension Info Pris pr. enhed

Trykpresser & Tilbehør

Generelt raderpresser:

- Formatet angiver dimensionen på pressens lan.
- Andrivning på undervalsen. Hvis filtet ikke dækker hele bordpladen kan der opstå problemer med at få overvalsen ovenpå filtet. Undervalsen slipper.
- Andrivning på overvalsen. Valsen tager let fat i filtet, men der kan være fare for at papiret nedenunder skubbes, hvilket ikke er hensigtsmæssigt i flerfarvetryk.
- Centreret tryksætning. Mest anvendt til stentryk, da et jævnt tryk over hele stenens bredde er påkrævet.
- Gearreduktion for jævn fremføring. Et stop i fremføringen af pladen giver tydelige mærker på selve trykket. En anden billig måde at opnå en form for reduktion på er at montere svingarmen på den mindste valse.
- Bordplader af stål eller letmetal skal være koldtvalsede mht. tolerencen. De skal enten være meget tykke (10-12mm) for at undgå at de slår sig eller også meget tynde (3mm), for så kan pladen vendes om. Kunststofplader af presset pap er at foretrække. Disse slår sig ikke, er let at vedligeholde(ruster ikke) og har en god tolerence.
- Ståldelene skal holdes fri for rust. (Bilvoks eller olie) Der bør ikke ætses i samme rum som pressen står.
- Hvis en trykpresse ikke har lukkede lejer, så skal disse smøres. Slitage på lejerne høres under trykningen og udskiftning af et leje er både tidskrævende og bekostelig.

Filt:

Filt bliver fremstillet af uldfibre, der får karakter gennem enten presning eller vævning med efterfølgende plysning. Er filtet for stift, kan det anbefales at vaske det i blødt sæbevand. Husk at filtet kryber med ca.10%.


BEMÆRKNING:
Sælges kun pr løbende meter i hele rullebredden.

FÅ INSPIRATION OG BLIV KLOG PÅ NYE PRODUKTER - FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER