Indkøbskurv

0,00 kr
Filtrering
  • Sortering: Producent Nummer Beskrivelse Form Dimension Info Pris pr. enhed

Inkconditioners

Trykfarvens konsistens:
Man skal aldrig forvente at en tryksværte er klar til brug direkte fra dåsen eller tuben. Der er for mange faktorer der spiller en rolle for at opnå et tilfredstillende resultat. Derfor skal tryksværter tit ''bearbejdes" inden de er klar til brug. Selvom de ser ud til at være ubrugelige kan de gennem rivning med en spatel og tilsætning af nogle af nedennævnte inkconditioners få den rigtige konsistens.

Trykfarvens transparence:
Udover konsistensen er transparencen en vigtig faktor, specielt ved flerfarvetryk. Disse transparente tryksværter er tit tilsat et ikke dækkende 'fyldstof' for at opnå samme konsistens som de pigmenterede tryksværter af samme fabrikat. Alle leverandører der leverer en transparent trykfarve til ovennævnte formål er nu samlet i dette afsnit.
Fyldstoffer:
Da disse normalt leveres i tør form og desuden finder anvendelse i maleriet er de omtalt for sig i afsnittet Fyldstoffer.

Specielt for stentryksfarver:
Da stentryk eller tryk fra zink/aluminium er baseret på at fedt og vand skyer hinanden betyder det at litosværte indeholder større mængder fedtholdige og tit klæbende stoffer end dybtrykssværte.

FÅ INSPIRATION OG BLIV KLOG PÅ NYE PRODUKTER - FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER