Indkøbskurv

0,00 kr
Filtrering
  • Sortering: Producent Nummer Beskrivelse Form Dimension Info Pris pr. enhed

Opspænding

Hæftepistoler

Rapid hæfteklammer passer ikke til TUVI og vice versa.

Spændetænger

Til opspænding af lærredet på blindrammer. En form for knivtang med 2 flade kæber. Disse kæber har fræsede riller på indersiden der tager godt fat i lærredet. Alle tænger er forsynet med en fjeder eller anden anordning der sørger for at kæberne kommer i udgangsposition igen (= åbne i afslappet tilstand.) såsnart man slipper taget.

Blindrammer af Træ

Til opspænding af lærred eller bomuld. Ved fremstillingen ses efter, at der ikke findes for mange knaster i træet og ved afkortningen bliver skæve lægter frasorteret. Da træ er et levende materiale, bliver det ved med at reagere på fugt- og temperatursvingninger. Undgå derfor så vidt muligt disse påvirkninger ved forsendelse. Placer aldrig blindrammer i solen, ved radiatoren eller mod en fugtig væg. Ved opspændte rammer gælder disse advarsler endnu mere, da lærred påvirkes endnu mere af fugt og varme. Ved større dimensioner kan udvidelsen og sammentrækningen være anseelig. Hvis et opspændt lærred alligevel er blevet skævt, er det muligt at oprette skævheden ved et spændesystem kaldet ''Spagat". Et enkelt system, der gennem en trådspænder opretter rammen.

BEMÆRKNING:

Nu bliver de fleste blindrammer fremstillet af limtræ, selvom limtræ er dyrere, så har det vist sig at være fordelagtig, da spildprocenten er meget lavere.

FÅ INSPIRATION OG BLIV KLOG PÅ NYE PRODUKTER - FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER