Indkøbskurv

0,00 kr

Hjælpemedier

Nedsættelse af tørretid Læs mere
Filtrering
  • Sortering: Producent Nummer Beskrivelse Form Dimension Info Pris pr. enhed

Hjælpemedier

Akrylhjælpemediums

Nedsættelse af tørretid: (Retarder)
En væske eller pasta, der får vandet til at fordampe langsommere. Tilsættes akrylfarver for at kunne arbejde lidt længere "vådt i vådt". For store tilsætninger har et negativ indflydelse på farvelagets styrke. Ufortyndet tilsættes retarder farvene dråbevis på paletten. Tørretiden er afhængig af temperatur og luftfugtighed. Ikke til udendørs brug.

Nedsættelse af overfladespænding: (Water tension breaker)
Samme formål som oksegalde har i akvarelmaleriet. Forbedrer farvernes strygeevne også i lag på lag. (Forbedrer ikke farvernes vedhæftningsevne)

Anti-skum:
Fjerner luftbobler i malingen, som opstår under omrøring af farverne.

Fortykkere:(Thickeners)
Tilsættes farverne procentvis under omrøring. Øger ikke faststofindholdet i akrylfarve!!, men puster akrylatkuglerne op. (opbagt sauce). For store tilsætninger ændrer farverne til en ubrugbar plasticmasse.GØR DET SELV/Fernisering/FiksativMængde af fiksativ bestemmer farveændringen og det bruges derfor sparsomt. Det er bedre at fiksere med små mængder mellem lagene end en større portion til sidst. De anvendte bindemidler giver ikke samme beskyttelse som ved akryl- eller oliemaleri, derfor kan det anbefales at tegninger, akvareller og gouachemalerier gemmes bag glas og ramme.

FÅ INSPIRATION OG BLIV KLOG PÅ NYE PRODUKTER - FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER