Indkøbskurv

0,00 kr

Cranfield Traditional Litho

24 kraftig pigmenterede, Læs mere
Filtrering
  • Sortering: Producent Nummer Beskrivelse Form Dimension Info Pris pr. enhed

Cranfield Traditional Litho

24 kraftig pigmenterede, litografifarver egnet til både direkte: og offset tryk fra sten og/eller metalplader.

Produktinformation:
Alle disse farver indeholder meget pigment og er fremstillet på en trevalsefarvemølle. Bindemidlet er en traditionel linolie for at opnå stærke og intense nuancer. Disse tryksværter indeholder ingen kemiske tørrestoffer og er derfor velegnet til at blive brugt med traditionelle læder: eller moderne synthetiske valser. De fleste nuancer er 'en' pigment nuancer valgt for deres gode lysægthed og holdbarhed. Pigmenterne til jordfarvene er valgt med omhu for at opnå en tryksværte med en fin pigmentkorn, fri for urenheder og nuance stabil fra den ene til den næste produktion. Caligo Carbon Black, BK 1591 er en intens sort med mange anvendelses muligheder. Den kan både bruges som 'indfarvnings' sværte og som sværte til at trykke oplæg. Ligesom alle andre nuancer, indeholder Carbon Black ingen tørrestoffer.

Caligo Universal Stiff Black, BK 1934 er, som navnet antyder, en meget kraftig og streng sort sværte. Blandet med BK 1591 Carbon Black kan man justere sværtens konsistens til at blive bedst egnet til bestemte formål. Også egnet for Kollografi tryk.

Fremstilling af Caligo tryksværte:
Caligo farver gennemgår to stadier. Først, tilsættes tørpigment til linolien og røres kraftigt rund for at fjerne luft and fugt fra pigmentkornenes overflade, i samme proces startes nedbrydningen af pigmentklumper. Det næste stadie er at lade den pigment-oliedispersion passere over en trevalse. Herved opnås en mere uniform konsistens og en minimal pigmentkornstørrelse. På hvert stadie undersøges tryksværten på forskellige måder for at sikre den samme gode kvalitet hver gang. Tryksværten testes for pigmentkornstørrelsen, strenghed, viskositet, tørretid, lysægthed, modstandsevnen mod fysisk belastning og trykevnen. Som del af kvalitetskontrollen gemmes prøver af alle produktionsbatches.

BEMÆRKNING
1934: Ekstra streng sort er også beregnet til kollografitryk.

FÅ INSPIRATION OG BLIV KLOG PÅ NYE PRODUKTER - FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER