Indkøbskurv

0,00 kr

Golden Heavy Body

En af verdens bedste Læs mere
Info Golden Heavy Body
Filtrering
  • Sortering: Producent Nummer Beskrivelse Form Dimension Info Pris pr. enhed

Golden Heavy Body

- En af verdens bedste akrylfarver. Farverne bliver fremstillet i U.S.A. Vi har valgt den pastose version "Heavy Body" i tube 60ml, tube 150ml (kun nuancer angivet med *) og vidhalsflaske 473ml. Specielle nuancer med farvenummer over 4000 kun i tube 60ml og vidhalsflaske 236ml.
'Golden Heavy Body' er kendt for det store udvalg af original pigmenter og den glatte, smøragtige konsistens. Bindemidlet er en 100% akrylemulsion af topkvalitet. De anvendte pigmenter er permanente og lysægte. Golden tilsætter hverken fyldstoffer, 'dækkende' midler, tonere eller andre farvestoffer. Hver nuance har sin egen recept baseret på pigmentets egenskaber. Nuancer der tåler et højere pigmentindhold er mere dækkende og tørrer mat op. Nuancer som er mere 'reaktive' og ikke tåler større mængder pigment bliver mere transparente med en blank overflade efter tørring.
- Goldens neutral grå fra N2 til N8 er en serie akromatiske gråtoner der følger Munsell skalaen fra sort til hvid gennem en serie afbalancerede gråtoner. De tillader en kunstner at ændre værdien og kroma af en nuance uden at ændre farvens lød. Bone black anbefales som neutral sort (N1) og Titanium White som neutral hvid (N10).
- Historical Colors er udviklet til kunstnerne der har behov for mere sikre og permanente alternativer til de velkendte historiske nuancer, der til stadighed anvendes på mange professionelles palette.

BEMÆRKNINGER
De fleste nuancer kan bestilles i større portioner. Leveringstiden er fra 1 til 2 måneder.

FÅ INSPIRATION OG BLIV KLOG PÅ NYE PRODUKTER - FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER