Indkøbskurv

0,00 kr

Lascaux Sirius

Indeholder rene, lysægte Læs mere
Info Lascaux Sirius
Filtrering
  • Sortering: Producent Nummer Beskrivelse Form Dimension Info Pris pr. enhed

Lascaux Sirius

Lascaux Sirius

- Indeholder rene, lysægte pigmenter og en aldersbestandig akrylbinder. Malingen har et højt pigmentindhold og er lind og smøragtig konsistens. De får en fyldig mat og vandfast overflade efter tørring. De kan anbringes i tykke lag eller fortyndes for at opnå transparente effekter. Ved kraftig fortyndning og flere lag ovenover hinanden anbefales det at anvende Sirius Acrylic Medium, hvilket giver en stærkere filmdannelse. Lascaux Sirius Primary Acrylic colours kan anbringes på alle sugende bunde og kan kombineres med andre akrylmediums. Udsat for ydre påvirkninger bør det færdige arbejde beskyttes med et lag fernis. Ved udendørs brug ferniseres med Transparent Varnish UV. Et nyt syn på farve:
Med denne nye serie viser Lascaux en ny og bredere måde at se farverne på, der giver undervisere, designere og kunstnere mulighed at højne deres farvebevidsthed. Dette unikke, afbalancerede farvekoncept er baseret på en holistisk anskuelse af farve:
- Integration af teori og praksis: forestillinger i teori bliver bevist i praksis.
- Der tages lige hensyn til sort og hvid.
- Præcis afgrænsning og harmoni i farvefrekvenserne.

Lascaux Sirius Primary System er baseret på 5 primære nuancer isf. de sædvanlige 3. Disse er : Magenta, Rød, Gul, Cyan og Ultramarin plus Sort og Hvid. Den fulde farveskala kan blandes let og med stor præcision. Blandet i lige dele vil de 5 primær nuancer give en glødende neutral varm sort. Varme: og kølige toner kan defineres på en logisk måde, da en rød og en blå kan differentieres til begge sider. I praksis er farvesystemer baseret på 3 primærfarver en smule begrænsede for at opnå en komplet skala. Det er en af grundene til at der ikke kunne laves et trykt farvekort, da offsettryk er baseret på 3 procesfarver og sort.

Nogle fordele ved at bruge Lascaux Sirius er:


- Systemet er let at bruge i praksis, hvilket gør det ideelt til kurser i farvelære i folkeskolen og på de højere læreranstalter. Et afbalanceret farvehjul med hele spektret kan blandes med kun få nuancer. (mere end 78000 blandinger hvis drop-metoden anvendes, kun ved den flydende version). Hvilket betyder store besparelser i forbrug af maling.
- Når tonens værdi (lysere eller mørkere) ændres, bibeholdes farvernes intensitet og konsistens. Indenfor systemet kan der blandes et utal af subtile, klare, neutrale gråtoner.

FÅ INSPIRATION OG BLIV KLOG PÅ NYE PRODUKTER - FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER