Indkøbskurv

0,00 kr

Vallejo Artists

Akryl Kunstnerfarver Læs mere
Filtrering
  • Sortering: Producent Nummer Beskrivelse Form Dimension Info Pris pr. enhed

Vallejo Artists

Vallejo Artists

- Akryl Kunstnerfarver til professionelt brug, fremstillet med de fineste, rene traditionelle og moderne pigmenter i en 100% ren akrylharpiks. Farverne er aldersbestandige og har den højeste grad af lysægthed. De fleste af farverne er fremstillet med ét pigment, hvilket betyder maksimal renhed og en farvestyrke, der giver kunstneren fuld kontrol ved blanding. Pigmentkoder er nævnt på etiketten og på farvekortet. Hvis en farve kræver mere end et pigment er dette tydeligt angivet. (Se i øvrigt "kemiske sammensætninger og farveindex").
Rækken af farver består af cadmium og cobalt, organiske pigmenter, naturlige jordfarver og syntetiske jernoxider. Dækkende eller transparente, afhængig af deres karakter. Hver nuance's formel er udviklet individuelt for at fremhæve den specifikke kvalitet af hvert pigment. Der findes to Titaniumhvide, en farve, der er kendt for sin hvidhed og opacitet, samt for sin kvalitet i blandinger og til opnåelse af pastelnuancer. Vallejo Akryl kunstnerfarvernes konsistens tillader alle teknikker, fra de fineste penselstrøg til den tungeste impasto. Farverne tørrer hurtigt til en mat overflade, med stor arbejdsfleksibilitet. Mere information om lasurer, teksturer, højrelieffer og skulpturelle effekter, se venligst under "Akrylmediums".
Vallejo var en af de første producenter af akrylfarver til kunstnere i Europa. Formlerne og produktionsteknologien blev erhvervet i USA. Igennem de sidste 30 år har Vallejo udviklet sig i overensstemmelse med fremskridtet i den kemiske industri og har dermed indarbejdet nye teknologier i deres system.

FÅ INSPIRATION OG BLIV KLOG PÅ NYE PRODUKTER - FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER