Indkøbskurv

0,00 kr

Faber Castell Albrecht Dürer

Topkvalitet, vandbaseret. Læs mere
Filtrering
  • Sortering: Producent Nummer Beskrivelse Form Dimension Info Pris pr. enhed

Faber Castell Albrecht Dürer

Topkvalitet, vandbaseret. Som farveblyant og akvarelfarve under ét muliggør Albrecht Dürer akvarelblyanter kombination af tegne-og maleteknik. Kun pensel og vand er nødvendige for at lave en farveblyantstegning om til en akvarel.

Egenskaber:
- Almindlig udmaling af enkelte partier giver en effektfuld karakter. Det høje farvestofindhold giver den malede flade stor farvekraft.
- Valget af papir har stor indflydelse. Tegningens struktur på glat papir bevares mere eller mindre tydelig ved udvaskning. På grovkornet papir opløses det tegnede lettere og får hurtigere karakter af en akvarelflade.
- Ved at lægge forskellige farver ovenpå hinanden kan man opnå flere nuancer udover de 120 farver, der allerede er i assortimentet.
- I modsætning til traditionel akvarelmaling tørrer farverne næsten vandfast op og der kan arbejdes lettere lag på lag.
- Pga. Albrecht Dürer farveblyanters store dækkeevne kan partier lysnes op igen ved hjælp at både tegne: og maleteknik med den hvide blyant.
- Der kan tegnes på forud fugtet papir. Stregen bliver uensartet og "flyder" i kanterne.
- Med en pensel kan man tage farve direkte fra blyantens spids, og Albrecht Dürer farveblyanter kan altså umiddelbart anvendes som palet.
- Farvestifterne i forskellige farver rives på et smergelbræt. De løstsiddende farvepartikler drysses på enten fugtigt papir eller opløses efterfølgende med en vandforstøver.
- Kan kombineres med andre akvarelfarver.

FÅ INSPIRATION OG BLIV KLOG PÅ NYE PRODUKTER - FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER